Tämä on Alaston Totuus

Tämä on Alaston Totuus

"Elä omaa unelmaelämääsi, älä muiden."

Alaston Totuus -sarja on Pekka J. Mattilan perustama liike aidomman minän ja elämän löytämiseen purkamalla elämästä kulissi ja riisumalla epätodet asiat elämästä.

Sarjassa lähdetään kannustamaan jokaista katselijaa löytämään oman alastoman totuutensa.

Usein ihmiset toistaa sitä elämää, jota yhteiskunta tai vanhemmat meiltä odottavat.

Mitä jos henkilö haluaakin sydämestään vain maalata, matkustaa, kirjoittaa, soittaa tai kenties vaihtaa alaa, erota tai toteuttaa omia unelmiaan joita kukaan muu ei ole koskaan toteuttanut?

Usein näissä hetkissä kuulemme sanat, että “Eihän tuo ole järkevää, miksi sitä nyt tuollaista unelmoidaan? Pidetään ne harrastukset harrastuksina!” Pistetään siis tuottavuus ja tehokkuus keskipisteeseen ja kannustetaan järkevään. Mutta mitä järkevä elämä on? TYLSÄÄ!

Surullista tässä on se, että järkevällä tavalla eläessään ihminen ei kenties koskaan tule tekemään niitä asioita joita on tänne todella tullut tekemään ja kokemaan!

Siis sitä, että tämä elämä voikin olla aivan MIELETTÖMÄN IHANA ja RAKKAUDELLINEN kokemus (paratiisi maan päällä), joka saa sinut säteilemään sen sijaan, että mukana olisi koko ajan tukalaa, rahahuolia ja jonkinasteista kärsimystä tai pelkoja.

Pekka J. Mattila toivookin sydämestään, että tämä Alaston totuus -sarja saa Suomessa liikehdintää, jossa ihmiset ryhtyvät tekemään omasta elämästään enemmän omanlaista, kenties vieläkin aidompaa!